Flamenco en Latin Dance in Sevilla

FLAMENCO CURSUSSEN

Flamenco y Cuba wil de Andalusische en de Cubaanse muziek, zang en dans toegankelijk maken voor de liefhebber maar kan ook voor hen die (meer) verdieping zoeken van hun danstechniek, veel betekenen.

De mogelijkheid bestaat tot het volgen van intensieve flamenco cursussen op elk niveau; van beginners tot professionals (techniek, choreografie, compas en palmas), maar ook intensieve cursussen Latin dans (salsa, cha-cha-cha, son, merengue,bachata etc)

De lessen worden het hele jaar door gegeven in Sevilla, Spanje, maar er zijn ook regelmatig workshops in andere Europese steden zoals Kiel, Budapest en Amsterdam.
 

carmen-web1

Een cursus duurt naar keuze 5 of 6 dagen van 2 of 3 uur per dag. Binnen deze tijd kan de leerling(e) zijn/haar danstechniek intensief verbeteren, maar er is ook nog genoeg tijd om te genieten van zijn/haar verblijf in Sevilla.

Onze dansschool onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer en de kleine groepen(van totale beginners tot professionals), maar ook door de individuele, professionele aandacht en begeleiding voor elke leerling op diens niveau en rekening houdend met zijn of haar persoonlijkheid.

De cursussen kunnen worden geboekt door zowel individuele personen als groepen.
 

[Home] [deutsch] [english] [espaņol] [italiano] [nederlands] [Contact] [Carmen Segura] [Flamenco] [Latin Dance] [Links]